Medicinale oliebehandeling van de ogen

De beste behandeling om oogaandoeningen te bestrijden. De behandeling begint met een ontspannende gezichtsmassage. Vervolgens wordt er met deeg een dijkje rond beide ogen aangebracht, waarin lauwwarme, medicinale geklaarde boter wordt gegoten. Wanneer er voldoende boter in de dijkjes is gegoten, opent U langzaam Uw ogen en zult U een wereld van goud ervaren, door de transparante goudgele kleur van de geklaarde boter. Zo blijft U een tijdje liggen, en aan het einde van de behandeling zult U een helder gevoel ervaren en Uw ogen zullen er glanzend en gezond uitzien. Niet alleen uw ogen hebben baat bij de behandeling, deze behandeling heeft ook een verjongende uitwerking op uw zenuwstelsel en hersenen.

Indicaties: droogheid van de ogen, geïrriteerde, vermoeide ogen, glaucoom, cataract, verminderd gezichtsvermogen, neurologische aandoeningen, ziekte van Alzheimer.
Duur: 45 minuten
Vergoeding: De behandelingen worden gegeven door een geregistreerde therapeut en komen altijd in aanmerking voor vergoeding indien U aanvullend bent verzekerd.

Print